versió original
Canva, editor gràfic on-line, casual, vintage, cool (i cuco)31 Jan 2015
Canva, editor gràfic on-line, casual, vintage, cool (i cuco)
01#disseny

No cal viure a Photoshop per fer treballs de qualitat. Sovint podem recórrer a eines gratuïtes on-line que ens faciliten el disseny i la realització de feines concretes, de forma senzilla i ràpida, i amb un acabat semi professional (o que fa el fet si més no).

CANVA és una d'aquestes, i la veritat, resulta una petita joia que mereix un lloc preferent als nostres favorits. Per accedir-hi únicament demana enregistrar-se amb nom d'usuari i contrasenya, o bé autenticar-nos amb el nostre compte de Facebook o Twitter.

Canva incorpora plantilles predefinides, específiques per a xarxes amb les seves mides corresponents, templates per a fer cartells, anuncis, fulletons, desplegables, targetes, murals, invitacions, presentacions, collages, entrades per blogs, infogràfics... podent d'altra banda afegir múltiples planes al document. Incorpora força recursos gratuïts, editables, de qualitat i bon gust, amb cercador incorporat i un toc vintage exquisit: textures, filtres, fons, fonts, imatges... permetent a més a més pujar i incorporar les nostres (fins i tot directament de les nostres imatges de Facebook si ens hem autenticat així). Podem desar un treball a mitges i continuar-lo més endavant; o bé recuperar dissenys anteriors i actualitzar-los. Important: els treballs, a mitges o acabats, poden mantenir-se en privat o bé fer-se públics per a que els vegi tothom.

L'ús és ben senzill, i t'hi has d'esforçar per a que el resultat no sigui "acceptable"... Que sia l'òptim ja dependrà de cadascú. Un cop acabat el nostre treball, podem publicar-lo directament -per exemple- a Twitter i Facebook, o bé descarregar-lo com a PDF o JPG. Voilà!

Com a mostra, podeu veure el que està fent la gent a Canva en aquests moments... o bé mirar algun dels vídeo tutorials del propi Canva ... Tot i que és força intuïtiu i el millor és trastejar-hi directament.


Per alfred@sincomentarios.net



Avís legal
Top