versió original
Charles Forsman. Retrat del fracàs humà i la buidor existencial05 Feb 2015
Charles Forsman. Retrat del fracàs humà i la buidor existencial
03#còmic

És innegable que Charles Forsman és un dels dibuixants de l'escena independent que més impacte ha causat en els darrers anys. Fantagraphics li publicà el 2013 dos llibres -els excelents TEOTFW (compila la sèrie de minicòmics autoeditats del mateix nom) i Celebrated Summer (A poetic story about 2 friends that take LSD and drive to the beach)- i el company ja ha guanyat dos prestigiosos premis Ignatz.

Snake Oil és la sèrie que publica via la seva pròpia editorial Oily Comics. En aquest número 8, últim de la sèrie, el de Pennsylvania s’inspira en l’univers Star Wars i ficciona la patètica existència d’un actor que fa de robot a la famosa trilogia de les galàxies. Ninotaire de línia clara, deutora de Charles Schulz, utilitza microrrelats d’una pàgina, com Daniel Clowes a Ice Haven o Seth a George Sprott, per aixecar un retrat sense pietat del fracàs humà i la buidor existencial més absoluta.

Impressionant. En format digital aquí. En grapa encara el podeu trobar a la Fatbottom.Per marc@sincomentarios.netAvís legal
Top