versió original
Coses que no caldria dir (però convé tenir sempre presents -i per això recordar de tant en tant-)16 Jun 2015
Coses que no caldria dir (però convé tenir sempre presents -i per això recordar de tant en tant-)
37#assaig #música

Comprovar les dates de caducitat de qualsevol producte "abans" del seu consum, per Petit Suisse, formatget "El caserio" o Mini Babibel que sembli... que em dic assegut a la tassa del vàter cagant-me en tot, especialment en el suquet passat de data que vaig ingerir ahir d'un glop (rar sabia, però ja me l'havia empassat sencer, ves).

Comprovar les dates de caducitat dels medicaments ... Aprofitem "la situació" que ens brinda el destí des de la nostra posició privilegiada -altres caguen drets i/o peripatèticament- per revisar aquelles boniques capsetes que poblen la farmaciola, llegir cadascun dels benaurats prospectes, indicacions, efectes secundaris en aquella prosa fatal, que ni Cioran, Bataille o Zorrita Martínez (quita bitxo), l'astròloga fatalista Niezstcheana... Posem una mica d'ordre, si ja no en les nostres vides almenys en la seva farmacopea... Analgèsics -menors i majors-, ansiolítics, calmants, expectorants, antihemorroïdals, mucolítics, sterstrips, antitussígens... Per mides després, dragees, sobres, pomades, xarops ... drogues majors a un costat, les il·legals al calaix i fora de la vista i l'abast dels nens (i intolerants, al gluten o a tot)... ¡Però què rebonic, endreçat i professional ens ha quedat !, ara ja podem emmalaltir amb total tranquil·litat o amputar-nos sense dubtar ni tenir cap por.

Comprovar que hem procedit a la neteja de les nostres parts íntimes, estirat de la cadena (no cal que us l'endugueu posada) i que no hàgim deixat cap resta de color, a efecte de visites posteriors... En cas negatiu utilitzarem aquest bastó proveït de raspall a la punta situat paral·lelament al vàter, per a més senyes, i del qual encara en són molts aquells/es que desconeixen la seva finalitat específica més enllà de la mera decoració (apunta: desenganxar i esborrar tota senyal del nostre pas per l'excusat). Procedir -abans i després- a una neteja intensiva de mans, amb aigua i sabó, i al seu assecat posterior, i no als pantalons; per ambdues parts i de cadascuna d'elles, sense excepció.

Comprovar també -estaria la mar de bé- l'estat actual del rotllo de paper higiènic, així com el nivell de reserves existent -o no- de l'esmentat utensili i/o material... reposar-lo -sí, sí, però no com el vi- per al proper requeriment cas de restar menys de 30 centímetres de longitud de paper al porta-rotllos vigent, i/o comprar sens falta -i avui mateix- un pack de 36 rotllos al súper més proper -que no sigui excessivament rugós ni setinat ; triple capa puntua doble-. Siguem considerats amb les necessitats -i mai millor dit, encara que ho digui jo mateix- dels altres.

Comprovar i ajustar la posició -on, off- del tancament de la nostra peça de roba inferior, i amb cura que no hi ha roda de recanvi. O canvieu-la per una altra amb velcro o botons... Jo què sé, improviseu, que se us ha d'explicar tot (i no us agrada res).













Per alfred@sincomentarios.net


Avís legal
Top