versió original
Deixa ja la Moleskine, i d'enviar-te mails a tu mateix (amb Evernote)17 Jun 2015
Deixa ja la Moleskine, i d'enviar-te mails a tu mateix (amb Evernote)
38#apps #programes


Doncs vet aquí l'aplicació ideal (amb la versió bàsica gratuïta en tens de sobres) per organitzar-te una mica... Gestor del teu caos, o sia com articular el nostre nou pensament 3.0, processament particular i propi del nostre propi i particular llenguatge... amb notes i articles multimèdia amb text, foto, vídeo, adjunts, enllaços... a mà, a màquina, garabatejant, escanejant, fotografiant, reconeixement de veu per a mandrosos... 




A més pots crear diferents blocs o llibretes de notes temàtiques, incorpora cercador, tags i etiquetes, recordatoris i alarmes, tasques pendents; pots compartir blocs de notes concrets amb altres usuaris i treballar-hi conjuntament, xatejar-hi fins i tot... i tot sincronitzat entre dispositius, app per a tablet o mòbil Androidipad o iphoneprograma per a pc, o bé via web, a casa, a la feina... Només usuari i pass, i avant.

Evernote i Evernote clipper, extensió per a Firefox (qui t'ha vist i qui et veu) o Chrome. També trobem apps per incorporar accessos directes a l'escriptori (del pc, mòbil o tablet) i mostrar a primera vista les darreres notes, els recordatoris imminents del nostre Evernote... tot personalitzable i customitzable a gust de l'usuari.

Menú contextual a qualsevol altra aplicació, tant a PC com al mòbil; tenim ara una nova opció: ens apareix Evernote al menú "obrir amb...", "compartir amb...", per capturar -amb anotacions si volem- planes webs, tuits, imatges... o per exemple copiar fotos de l'àlbum del mòbil a una nova nota a Evernote, i fer amb elles un article que completarem una estona amb el mòbil, corregirem des del PC... el que sia, t'ho desa per consultar i editar off-line i des d'on sigui, lloc, plataforma, dispositiu...




En definitiva, impressionant, no sé com pots viure encara sense ella; imprescindible, per deixar de sentir-te gilipolles prenent i perdent notes cada 2x3 o enviant i reenviant-te mails a tu mateix, i responent-te... a la versió 3.2.17 d'un mateix mail on t'escrius i et dius alguna cosa important... importantíssima... molt important.







Avís legal
Top