versió original
Oxi sí... i SíSí (per què) no??06 Jul 2015
Oxi sí... i SíSí (per què) no??
48#assaig

No trobeu paradoxal, contradictori, incoherent -jo personalment ben trist- que alguns catalans trve left (l'esquerra lerrouxista que va de güais, tot ho sap i val -i va- més que tu, i que ningú -de sobrada-; constitucionalista / falaçment federalista / contrarevolucionària / dissimulada-vergonyosament unionista) s'emmirallin i entusiasmin TANT amb el referèndum grec (o de la Coxinxina, com més lluny més entusiasme -sic-), no haguessin dit NI MU (sinó per anar-hi en contra, posar-hi pegues, desvirtuar o en-fotre's) del 9N o el proper referèndum del 27S al seu propi país, qüestionant el seu caràcter plebiscitari?

Són els que diuen voler decidir-ho tot (i si no és tot no és res, o el no-res, pur paripé) com a excusa i pretexte per obviar i -precisament i ad hoc- NO decidir el prioritari (sense el qual la resta no té sentit): la SOBIRANIA, decidir on rau, qui l'exerceix i com, RECUPERAR-LA.

És a dir, allò que és vàlid per Grècia no ho és pas per Catalunya?, -els- pregunto...

(Vet aquí per exemple l'uruguaià afincat a Catalunya i probable futur cap de llista de Podemos a les catalanes, Dante-Fachín, qui amb dos collons té els sants ous d'afirmar -i amb orgull, d'això no li'n manca, se'n vanaglòria dient- que al 9N va votar nul: "No al TTIP"... Vés que al 27S no voti No a l'OTAN, o Nai per error... Ah!, llavors no!, que el seu ego s'hi presenta!... Ah!, això sí!, criticar sense fonament a Catalunya Informació o a TV3 per la cobertura del referèndum grec sí... Sí que ha hagut de demanar perdó, per bocamoll i bocaxancla... Contra tot allò català hom gosa i tothom s'hi atreveix (l'Estat espanyol i/o els seus mitjans ja tal). Que ho facin alguns propis catalans per sistema -la seua fixació obsessiva i fòbia és permanent- ja és penòs, patètic... De l'alçada o baixesa d'uns Ciudadanos o Pp "català".)

És la sobirania, companys/es, el ple autogovern (digueu-ne independència si voleu). Grècia sí i Catalunya no? En què coi pensen? Què m'he perdut?



És el més semblant que trobo al concepte d'alienació.... Alien-nació, això, i que visca l'alter-determinació!, millor que uns altres decideixin per nosaltres, i que en virtut d'aquest estrany concepte ens governin d'enfora que per nosaltres mateixos; disposant i departint discrecional i arbitràriament els nostres recursos... contra nosaltres i qualsevol decisió o iniciativa per social que sia (és més, quan més social més penalitzada o ràpidament anul·lada), o prestant-nos-els amb interessos, superiors als del mercat... Més que usura és de ben filldeputa... Collonut txeics, formidable collonada, sense sentit i postureig ... Quin concepte pervers i pervertit deuen tenir dels catalans com per preferir, per considerar-nos incapaços sinó inútils per a governar-nos a nosaltres mateixos i per gestionar com decidim tots els recursos propis... Quina mena d'autoodi és aquest??

Per cert, 38% sobre el total del cens grec va votar Oxi, i òbviament ningú en qüestiona el resultat... 34% de Sísí's el 9n, i això estant pro-hi-bit -el president processat, poca broma- i amb les dificultats organitzatives i d'infraestructures que se'n derivaven d'aquest fet... Quan guanyi la llista/es el 27S per majoria absoluta, ídem de legitimats, ja podran dir missa -perquè no en dubteu: ho faran-. Recordeu quan ens deien per què un referèndum, si ja ens autodeterminem a cada comtessa electoral?... Doncs ara que així ho farem atès que de referèndum, taronges de la Xina, nanai, muts i a la gàbia i ni parlar-ne, resulta que tampoc... Ho devien dir de broma o per mer postureig, com la majoria de vegades que queden en evidència i retratats. Sempre queda retractar-se, però: Faig un Fachín, i si cola cola, si no, lo siento, no volverá a ocurrir; fins a la propera (i en breu; de fet n'és estratègia -populista i lerrouxista-).

Si no voleu que siguem sobirans i preferiu que siguem dependents, digueu-ho clar (com ja ha fet el PSC, renunciant a qualsevol mena de catalanisme polític, referèndum i a la seua pròpia història); i quin és el vostre projecte alternatiu, i demostreu que és millor que aquest, el projecte majoritari ara com ara a, i per a Catalunya.

Altrament... Uix és que jo si hi ha tal a la llista jo nooo... solen posar com a excusa a priori... Xato/a, posats a emmirallar-se, també l'ultradreta recolzava l'Oxi i no per això han deixat de votar el que creien millor pel seu país. Independentment de qui també ho recolzés. Les pegues que posaran a la o les llistes no les han tingut pas a l'hora de celebrar ara la victòria de l'oxi amb la ultradretíssima, xenòfoba i homòfoba Alba Daurada... O quan Siryza ha governat en coalició amb la dreta, dreta... o ho faci un govern de concentració nacional (preneu nota...).

Ah, i no ha votat pas tota la UE!, ni els ha calgut cap permís per decidir unilateralment DECIDIR, el seu propi estatus polític i destí. Decidits a decidir, JA esdevenen subjecte sobirà, i sobirans.

Deseu tuits i comentaris a una carpeta hemeroteca, per demos-trar futures incoherències dels Po.. dic Inici... o sia en Com... Vull dir els Si se... Bé, tant se és, millor no donar noms que hom és tant susceptible com incoherent políticament... És més, diria que n'és un tret característic: la pretesa superioritat moral i intel·lectual, així com la indecent i excloent autoexclusiva de la bandera de la veritable esquerra, com si els altres ens haguéssim mamat el dit tota la puta vida, no fóssim de classe obrera, no haguéssim llegit tant o el triple que ells, ni haguéssim estat a mil i una batalla-.)

I fins aquí tot el que havia de dir sobre "lo de Grècia", respecte a nosaltres. "Lo nuestro", que deia en Justo Molinero



"Pero si de verdad se ha encendido en vuestro corazón el fuego de la santa rebeldía, andad, seguid. seguid adelante sin parar, hasta que caigáis reventados en el camino o hasta que os salgan las barbas malditas de los hombres.
Rebelaos contra todo : no hay nada o casi nada bueno.
Rebelaos contra todos : no hay nadie o casi nadie justo.
Si os sale al camino un mozo y os dice : jóvenes. respetad a los viejos, decidle : mozo, entierra a tus muertos. donde no les profanen los vivos.
Si os apostrofan los genios alarmados de vuestra irrupción impetuosa y resonante. contestadles : somos la nueva vida. Adán nace otra vez.
Llevad con vosotros un bolsillo de respetos y un costal de faltas de respeto.
Sed arrogantes como si no hubiera en el mundo nadie ni nada más fuerte que vosotros. No lo hay. La semilla más menuda prende en la grieta del granito, echa raíces, crece, hiende la peña, rasga la montaña, derrumba el castillo secular... triunfa.
Sed imprudentes, como si estuvieseis por encima del Destino y de la Fatalidad.
Sed osados y valerosos, como si tuviéseis atadas a vuestros pies la Victoria y la Muerte.

Luchad. hermosa legión de rebeldes, por los santos destinos. Por los nobles destinos de una gran raza, de un gran pueblo que perece, de una gran patria que se hunde.

Jóvenes bárbaros de hoy, entrad a saco en la civilización decadente y miserable de este país sin ventura, destruid sus templos, acabad con sus dioses, alzad el velo de las novicias y elevadlas a la categoría de madres para virilizar la especie, penetrad en los registros de la propiedad y haced hogueras con sus papeles para que el fuego purifique la infame organización social, entrad en los hogares humildes y levantad legiones de proletarios, para que el mundo tiemble ante sus jueces despiertos.

Descubrid el nuevo mundo moral y navegad en su demanda, con todos vuestros bríos juveniles, con todas vuestras audacias apocalípticas.

La Humanidad tiene una humilde representación en este extremo de Europa. Tenido como un puente para pasar al Africa. Es la vieja patria ibera, la madre España. que baña sus pies en dos mares y ciñe a su frente la diadema de los Pirineos.

Luchad, matad, morid.

¡Rebeldes! ¡Rebeldes! (1906) per Alejandro LERROUX.


Per alfred@sincomentarios.net



Avís legal
Top