versió original
En comú na cabra25 Jan 2017
En comú na cabra
64#comèdia #performance

"Sobiranies múltiples compartides en una Catalunya xarxa més que nació-estat"... El que tinc aquí penjat... Quan no saps ni explicar-te a tu mateix ni allò què vols, com pretens convèncer a algú altre, si no és en base a (pre)fabricar i vendre fum, que el teu no-projecte és millor que -"simplement"- ser República, sobirana, independent, que decideix i pot aplicar allò que desitja, vota i aprova, disposant dels teus recursos propis com creguis oportú?

No es pot fer una truita sense trencar el ous... No es pot fer allò què vols si no tens plenes competències i disposes dels recursos necessaris, els quals generes (i se'n van, any rera any via dèficit fiscal, sumant més que TOT el pressupost anual de Salut, Educació i Benestar Social plegats)... No es pot exigir als altres els que tu tampoc podries fer, amb la diferència que aquests sí estan treballant -i tu no- per tenir les condicions necessàries i prèvies per poder dur-les a terme, governi qui governi...

No es pot, així no es pot (i tu menys)... a una autonomia de fireta intervinguda política i econòmicament; perquè decidir-ho tot... demana poder fer tot allò que decidim: ser Estat.

Només a una República catalana és possible.

FEM-LA doncs (i prou collonades).









Per alfred@sincomentarios.net


Avís legal
Top