Croma. A 10.000 hores de casa

Imatge per al Cd de Croma «A 10.000 hores de casa».
Fotógrafa: Anna Bresolí

El segon disc de Croma es crea a partir de la necessitat d’expressar mitjançant la seva música i les seves lletres el nou estat d’ànim en què es troba el grup actualment. Així doncs, continuen en la recerca de noves sonoritats, noves sensacions i nous camins sense deixar de ser fidels al seu estil propi. El grup assumeix un nou compromís per tal de donar a conèixer la seva música i pren la decisió d’autoeditar el seu disc.

A 10.000 hores de casa conté 11 cançons que parlen d’èxodes i insomnis, però també d’esperança. És doncs, un cant a la llibertat, una mirada cap endavant. És la passió de quatre músics que creuen en un projecte comú i l’han fet realitat.

www.myspace.com/cromacat

← Atrás

Una respuesta a “Croma. A 10.000 hores de casa”

  1. Adrià dice:

    Impressionants!!!

Deja una respuesta